Zdrava koža u bilo kojoj dobi

Proaktivan pristup za svako desetljeće.

Preventivno djelovanje,bilo da imate 13 ili 60 godina je preduvjet da koža ostane lijepa i zdrava. Slijedite ove savjete Annet King, direktorice globalnog obrazovanja u Dermalogici.

Koža u 20-tim

Koža i dalje proizvodi dovoljnu količinu sebuma, stanice se obnavljaju svakih14 do 25 dana. Izbijanja mogu biti problem. Pojavljuju se prve sitne bore oko očiju.
koža pamti! Sunčanje, pušenje, nedostatak sna i zabave do ranih jutarnjih sati čine se zabavnima u toj dobi, ali posljedice će se vidjeti na koži za 10 godina.

Nezaobilazna dnevna rutina

• PreCleanse uklanja tvrdokorni make-up i nečistoću, zatim slijedi drugi čistač prema stanju kože:Special Cleansing Gel ili Dermal Clay Cleanser / Clearing Skin Wash ako je koža masna ili sklona aknama.
• Za početak uključite blagi, dnevni piling poput Daily Microfolianta™  u svoju rutinu koji čisti pore i kožu čini svježom.

• Započnite sa zaštitom osjetljivog područja oko očiju koristećiTotal Eye Care sa SPF15.
• Nanesite kremu za sunčanje svaki dan kako biste oštećenja od sunca sveli na minimum i spriječili hiperpigmentaciju (staračke pjege). Solar Defense Booster SPF30 miješa se s hidratantnom kremom ili tekućim puderom. Pruža izvrsnu UV zaštitu.

 

Koža u 30-im

Počevši s 30. rođendanom, proizvodnja kolagena usporava se za 1% svake godine. Trajanje ciklusa obnove stanica produljuje se na 30 dana, što može dovesti do suhoće i dehidracije. Počet ćete primjećivati znakove oštećenja kože ​​(staračke pjege ili smeđe mrlje) uslijed dugogodišnjeg izlaganja sunčevim zrakama, te fine linije oko očiju. Kako se obnova usporava potrebno je pojačati eksfolijaciju kože, i početi hraniti kožu anti-aging sastojcima za održavanje zdravog izgleda.

Nezaobilazna dnevna rutina

•Osvježite beživotnu i dehidriranu kožu Daily resurfacer-om, hidratantnim, posvijetljujućim pilingom koji pomaže koži u borbi protiv finih linija i hiperpigmentacija.

•Problem neujednačenog tona kože (pjege / hiperpigmentacije) tretirajte C-12 koncentratom.

•Počnite koristiti multivitamin power firm kako biste učvrstili, zagladili i zaštitili kožu oko očiju od daljnjeg oštećenja.

•Dodajte u svoju rutinu hidratantnu kremu koja sadrži moćne sastojke protiv starenja kože. Dynamic Skin Recovery SPF30 učvršćuje i štiti kožu od foto starenja koje uzrokuje štetno UV zračenje.

 

Koža u 40-im

Hormonalne promjene mogu izazvati dodatnu suhoću, osjetnjivost ili rozaceju. Bore, tamne mrlje i neujednačena boja kože sve su prisutniji kako se proizvodnja kolagena usporava. Sada je pravo vrijeme da „pozovemo upomoć“ intenzivne sastojake, uključujući peptide, antioksidativne vitamine i retinol koji će potaknuti proizvodnju kolagena, popraviti štetu, učvrstiti i zaštiti kožu – i zadržati sjaj!

Nezaobilazna dnevna rutina

•Promijenite čitač, odaberite proizvod s dvostrukim djelovanjem, čišćenje i eksfolijacija, kao što je Skin resurfacing cleanser, koji će povećati absorbciju aktivnih sastojaka i zagladiti kožu.

•Ispod hranjive kreme nanesite snažan vitaminski tretman za dodatnu zaštitu i oporavak kože. Multivitamin power serum je naš favorit!

•Neka Power Rich™ bude Vaš izbor hidratantne kreme. Ovaj iznimno intenzivan tretman učvršćuje i hidratizira kožu, poveća njenu elastičnos, i zaglađuje fine linije.

•Priuštite više njege području oko očiju! Uhvatite se u koštac, prvenstveno s borama, podočnjacima, hiperpigmentacijom i dehidracijom uz pomoć Age Reversal Eye Complexa koji sadrži moćni retinol.

 

Koža u 50-im

Vrijeme je za jačanje, revitalizaciju i pojačanu njegu! Menopauza može otpočeti u 50-im godinama. Uzrokuje smanjenje kolagena za 30% i dramatičan porast suhoće i dehidracije. Duboke bore, staračke mrlje i osjetljivost postaju vidljivi. Vrijeme je za jačanje, revitalizaciju i pojačanu njegu!

Nezaobilazna dnevna rutina

•Eksfolirajte i revitalizirajte kožu Multivitamin Thermafoliant® pilingom koji se u dodiru s kožom zagrijava zbog čega vitamini i peptidi dublje penetriraju.

•Zatim napravite iznimno hranjiv multivitaminski tretman u obliku Multivitamin Power Recovery™ Masque, često puta nazivanom „ambulanta u tubi“!

•Smanjite bilo kakvu osjetljivost, zagrijavanje i naglo žarenje kože pomoću Ultracalming ™ Serum Concentrata.

•Povećajte razinu lipida i obnovite kožu tijekom noći Overnight Repair Serumom.