FaceMappingPRO

digitalna platforma, omogućuje vam jednostavnu analizu kože lica putem Face Mappinga i stvaranje osobne baze klijenata te slanje individualnih preporuka proizvoda, tretmana ili promocija proizvoda. Face mapping je prepoznatljiva usluga Dermalogice koja nam pomaže utvrditi koji su vaši ciljevi u njezi kože i koje proizvode koristiti, a od sada je sve dostupno na jednom mjestu u digitalnom obliku

Ključne značajke platforme uključuju:

Konzultacija

 Klijenti mogu ispuniti upitnike za  savjetovanje o tretmanu ili preporuci proizvoda i obrasce za autorizaciju u samo nekoliko dodira čineći ovaj alat brzim i jednostavnim za korištenje.

Analiza kože

Privucite interes kupaca pomoću inovativnih alata za Face Mapping analizu kože, pristupite svakom klijentu individualno i omogućite mu u potpunosti personaliziranu uslugu.

Digitalno pohranjivanje

Rezultati mapiranja lica i preporuke proizvoda dostavljaju se e-poštom u roku od nekoliko sekundi omogućavajući vam pohranjivanje svih podataka na jednom mjestu. Istovremeno rješavajući problem sakupljanja papirnatih medija u vašem poslovnom prostoru.

Kompatibilnost

Digitalna platforma FacaMappingPRO prilagođena je za mobilne uređaje, tablete, stolna i prijenosna računala.

Email Newsletter

Mogućnost slanja newslettera klijentima ovisno o njihovom tipu, stanju ili problematici kože kako biste obavjestili svoje klijente o proizvodima, tretmanima ili posebnim promocijama koji odgovaraju baš njima.

 

                 

 

U Dermalogici razumijemo važnost ljudskog dodira i nastojimo osigurati da vam digitalna tehnologija služi kao pomoćni alat, a ne prepreka u poslovanju.