Inovativni tretmani

Dermalogica terapeuta stavlja na prvo mjesto – što nam je pomoglo da razvijemo najkvalitetnije usluge na kozmetičkom tržištu. Svaki naš tretman ispunjava visoke profesionalne standarde – uz maksimalnu učinkovitost i jedinstveno Dermalogica iskustvo.

microZone® brzi tretman

Usluga kojom ćete brzo i efikasno djelovati na akutne promjene na koži poput podbuhlih podočnjaka ili izbijanja jest naš 20-minutni microZone tretman! Osim trenutačnih rezultata, njegova je prednost što ga možete napraviti i izvan sobe za tretmane. Idealan je za održavanje zdravlja kože između redovitih posjeta, ali i za pridobivanje novih klijenata.

dermalogica osnovni tretman lica

Potpuno prilagođen individualnim potrebama, naš osnovni 60-minutni tretman svaki je put drukčiji jer je i klijentova koža drukčija pri svakom posjetu! Svladajte ga korak po korak kroz ekskluzivne Dermalogica edukacije. Savjeti iz prve ruke naših visokokvalificiranih edukatora u kombinaciji s ​​korisnim alatima stvorit će neponovljivo iskustvo i pružiti zadivljujuće rezultate.

napredni tretman – za eksperte

Tretmani kreirani za iskusne profesionalce koji su stekli titulu Dermalogica eksperta. Njegu kože podižu na višu razinu pružajući zadivljujuće rezultate. Kad ih iskušaju, vaši će klijenti s nestrpljenjem čekati svoj sljedeći tretman.

biosurface piling

Bilo da želite zagladiti kožu, tretirati akne, smanjiti vidljivost plitkih bora ili „izbrisati“ pigmentacijske mrlje, ovaj kemijski piling jamči maksimalnu učinkovitost. Manje agresivan i prilagodljiviji od medicinskog pilinga, Biosurface radi za kožu a ne protiv nje dajući vidljive i dugotrajne rezultate.

ionactive™ snažni tretman

Najnovija generacija profesionalnih tretmana kombinira visokoučinkovite sastojke, naprednu tehnologiju i iscjeljujuću moć dodira, aktivirajući prirodne biološke procese u koži. Terapeuti će ih voljeti jer ih mogu prilagoditi trenutačnom stanju kože, a klijent će uživati u osnaženom, prekrasno njegovanom tenu.