Profesionalni terapeuti

Upoznajte profesionalne Dermalogica terapeute

 

 

Kada je riječ o profesionalnom segmentu, Dermalogica svoje terapeute stavlja na prvo mjesto – što nam je pomoglo da razvijemo najkvalitetnije usluge na kozmetičkom tržištu. Ulaganje Dermalogice u obrazovanje je bez premca. Naši edukatori svakom će polazniku (profesionalnom kozmetičaru) osigurati individualni pristup te omogućiti najvišu razinu znanja. Od radionica o proizvodima i tretmanima do najuspješnijih modela poslovanja – podržavamo sve aspekte vašeg rada. Ogledalo našeg brenda jest više od 100.000 visokokvalificiranih terapeuta diljem svijeta.

 

Dermalogica Certified

Terapeut s Dermalogica Certified statusom upoznat je sa svim maloprodajnim i profesionalnim Dermalogica proizvodima, educiran za izvođenje Face Mapping analize kao i za Pro Skin ’30 i Pro Skin ’60 tretmane za rješavanje akni, hiperpigmentacija i znakova starenja

 

Dermalogica Specialist

Dermalogica Specialist obučen je za ciljane tretmane kao što su Pro Clear, Pro Bright, Pro Firm i Pro Calm, te za Touch Therapy masažne tehnike. Uz to, izvodi i tretman kemijskog pilinga Pro Power Peel.

 

Dermalogica Expert

Najviša razina obrazovanja među Dermalogica profesionalcima dovodi do prestižne titule Experta. Educirani su za najnaprednije tretmane, poput microneedlinga i nanoneedlinga. Poznati su kao pouzdan izvor primijenjenog znanja i stručnosti te mogu pružiti vrlo personalizirane savjete i tretmane.

 

 

Clean touch certifikat:

Profesionalni Dermalogica terapeuti poštuju najvišu sigurnosnu i higijensku razinu prilikom izvođenja tretmana. Uz standardne higijenske postupke, pečat Dermalogica Clean Touch Certified znači da je vaš  terapeut prošao dodatnu obuku kako bi se pridržavao sigurnosnih uvjeta uspostavljenih tijekom pandemije. Vaš terapeut uvijek će se posavjetovati s vama kako bi procijenio sve rizike, a ljubazno molimo sve korisnike naših tretmana da nas obavijeste o svim promjenama svog zdravstvenog statusa, uključujući nova oboljenja, lijekove i cijepljenje, jer oni mogu utjecati na vašu kožu i njezinu reakciju u samom tretmanu. Imajte na umu da određeni Dermalogica proizvodi zahtijevaju patch test prije izvođenja tretmana. Vaš terapeut zadržava pravo otkazivanja ili odgode tretmana ako smatra da nije poželjno nastaviti zbog kontraindikacija.