Edukacija


Nijedna tvrtka ne može se pohvaliti da toliko ulaže u znanje svojih sadašnjih i budućih terapeuta kao Dermalogica. Dokaz tome je svakodnevna edukacija u više od 90 Dermalogica centara za obuku diljem svijeta te partnerska suradnja sa školama za kozmetičare.

 

 

obrazovanje na prvom mjestu

Osnovali smo Dermalogicu vjerujući da profesionalni terapeuti, kao i oni koji će to postati, trebaju ne samo učinkovite proizvode i tretmane nego i praktične vještine kako bi klijentima pružili besprijekornu uslugu. Naša predanost cilju je neupitna te s ponosom možemo reći da smo prvi izbor profesionalnih terapeuta za kožu diljem svijeta.

sveobuhvatna edukacija

Dermalogica predavanja kao i Dermalogica proizvodi plod su istraživanja International Dermal Institutea, vodećeg svjetskog centra u izvannastavnoj izobrazbi terapeuta za kožu sa sjedištem u Los Angelesu. Samo Dermalogica ovlašteni saloni imaju pristup našem obrazovnom programu, uključujući besplatna predavanja stručnjaka iz IDI-ja te radionice naših vrsnih predavača.

Naša edukacija je cjelovita. Ona omogućuje stjecanje vještina prijeko potrebnih za uspjeh u kozmetičkoj industriji – od bezbolnog istiskivanja i alternativne terapije do kreiranja vizualnog identiteta brenda koji jamči uspjeh u maloprodaji!

radionice

Svaka naša radionica prilika je da se Dermalogica iskusi na djelu! Od koncepata i tretmana do maloprodajnih tehnika, naše su edukacije poticajne i interaktivne. Čim ušetate u našu učionicu, osjetit ćete da je to pravo mjesto za vaše stručno usavršavanje te da je briga o koži mnogo više od estetskog problema.

Da biste doživjeli Dermalogica predavače u akciji, prijavite se na radionicu u naš centar za edukaciju. Radionice se prilagođavaju vašem stilu učenja bilo da ste vizualni, slušni ili manualni tip.

Naš poslovni model je autentičan: promičemo samo one koncepte u čiju smo se djelotvornost uvjerili.

Primijenite to iskustvo u svom poslu jer ono jamačno donosi uspjeh!