Tretmani
Personalizirani tretman

PRO SKIN

Pro Skin mnogo je više od njege lica. Ovisno o trenutačnim potrebama kože, terapeut osmišljava personalizirani tretman koji 'cilja' glavne probleme, uz primjenu posebnih masažnih tehnika za opuštanje i oslobađanje od stresa. Da bi se njega pojačala, može se posegnuti za blažim aparatnim rješenjima (mikrostruje, ultrazvučna i LED svjetlosna terapija). Pro Skin ostavlja lice blistavim i sjajnim, a klijentu pruža čaroban osjećaj opuštenosti.

30' / 60' minuta
Gdje napraviti tretman

PRO BRIGHT

Posvjetljuje hiperpigmentacijske mrlje i otkriva novu, blistavu put. Snažan kemijski piling - pojačan električnom infuzijom profesionalnog vitamina C, niacinamida i heksilrezorcinola - rješava ne samo posljedice nego i uzročnike neujednačenog tena.

60 minuta
Gdje napraviti tretman

PRO CLEAR

'Putovanje' prema čistoj koži počinje Pro Clear tretmanom. Omekšavanjem pora, mehaničkim istiskivanjem te antibakterijskim aktivnim sastojcima koji uravnotežuju mikrobiom pročišćava se ten i umiruje upala aknama sklone kože.

60 minuta
Gdje napraviti tretman

PRO CALM

Tretman koji uspješno rješava stanja poput ekcema, rozaceje, psorijaze, atopijskog dermatitisa, izraženog crvenila i suhoće. Hidratizira, uravnotežuje i obnavlja zaštitnu barijeru donoseći koži smirenje i olakšanje.

60 minuta
Gdje napraviti tretman

PRO FIRM AND NECK TREATMENT

Savršen 'trening' za kožu lica i vrata. Uključuje učvršćujuću i tonizirajuću masažu lica ili Gua Sha masažu (terapija dodirom) za revitalizaciju kože. Masažne tehnike u kombinaciji s aktivnim sastojcima djeluju na površinu kože i vidno učvršćuju njezin tonus.

60 minuta
Gdje napraviti tretman

PRO EYE FLASH

Tretman područja oko očiju poboljšava tonus kože, zaglađuje ju i posvjetljuje intenzivnom stimulacijom i infuzijom hranjivih biljnih tvari.

20 minuta
Gdje napraviti tretman
Tretman za tinejdžere

PRO TEEN

Tretman namijenjen mladoj koži koja prolazi burne promjene – dubinski čisti pore, smiruje upalu i ublažava crvenilo.

60 minuta
Gdje napraviti tretman

PRO PURE LIFT

Tretman neinvazivnim uređajem Pure Lift Pro kojim se u kratkome roku znatno poboljšava tonus kože i oblikuje lice.

60 minuta
Gdje napraviti tretman

PRO POWER PEEL

Snažan kemijski piling koji poboljšava teksturu i tonus kože, smanjuje bore i pročišćava ten. Dermalogica terapeut prilagodit će piling koži nanoseći tri otopine na bazi kiselina (mliječne, salicilne i glikolne). Za razliku od standardnog kemijskog pilinga, s jednom kiselinom, naš sustav omogućava miješanje ili, pak, slojevito nanošenje otopina za istodobno tretiranje različitih kožnih problema.

30 minuta
Gdje napraviti tretman

PRO MICRONEEDLING

Naša NOVA personalizirana usluga, Pro Microneedling, nudi klinički ispitan protokol koji vraća blistavost, pročišćava pore, posvjetljuje pigmentacijske mrlje te smanjuje fine linije i bore. Microneedling u izvedbi Dermalogica terapeuta jedinstvena je kombinacija kemijskog pilinga i ekskluzivnih tehnika kojima se postižu zadivljujući rezultati.

60 minuta
Gdje napraviti tretman