Vratite prirodni sjaj licu samo jednim proizvodom!

Nakon što smo zavoljeli BioLumin-C serum za posvjetljivanje kože i BioLumin-C serum
za njegu područja oko očiju, pomlađujuća linija dobila je novog člana:
BioLumin-C Gel Moisturizer.
Snaga ultrastabilnog vitamina C – najpopularnijeg antioksidansa u njezi kože, te dubinska hidratacija hijalurona spojene su u dnevnoj kremi iznimno lagane i osvježavajuće teksture

Zadaje vam glavobolju siva i beživotna koža lica zbog koje izgledate umorno i nezadovoljno? Ako i pronađete proizvod koji će vratiti blistavost, on ne rješava dehidraciju, pa ste opet na početku. Dodate li svemu neujednačen ton, problem je još kompleksniji. Zbog toga ste u stalnoj potrazi za onim jednim proizvodom koji će joj vratiti prirodnu blistavost, istovremeno je hidratizirati i učiniti njegovanom i zdravom.

Ne morate više tražiti, jer stigao je novi član Bio-Lumin C obitelji – dnevna hidratantna gel-krema!

Uzroci suhe kože lica bez zdravog sjaja mogu biti različiti – od atmosferskih prilika i utjecaja onečišćenja iz okoliša do djelovanja slobodnih radikala. Zaboravljate li na unos tekućine tijekom dana, to će se itekako odraziti na vašoj koži. Isto vrijedi i za upotrebu agresivnih čistača, pretjerivanje s pilingom i lošim životnim navikama.

 Kako je površinski sloj kože stratum corneum prva crta obrane organizma od vanjskih utjecaja, iznimno je važno da je njegova struktura elastična i fleksibilna, dobro hidratizirana i bez oštećenja. Kvalitetna hidratantna krema i serum pomoći će vezati vlagu i zaštititi epidermu.

Zahvaljujući ključnim sastojcima – ‘bustanom’ vitaminu C, skvalanu i hijaluronu te enzimima bundeve, fitinskoj kiselini i ekstraktu sitnocvjetne divizme (Verbascum thapsus), BioLumin-C hidratantna krema doskočit će svim ovim izazovima.

Dobro znamo da je vitamin C snažan antioksidans, no posebnost ultrastabilnog BioLumin-C kompleksa u novoj gel-kremi jest još sofisticiranija biotehnologija koja potiče imunosni sustav – što znači da jača otpornost kože kako bi se snažnije oduprla znakovima starenja.

Skvalan, lagano viskozno ulje iz šećerne trske, koje se brzo upija i ne ostavlja masni trag, u kombinaciji s pet oblika hijaluronske kiseline, pruža dugotrajnu i dubinsku hidrataciju, čime uvelike smanjuje pojavu finih linija i bora. Enzimi iz bundeve i fitinska kiselina djeluju obnavljajuće, ali i kao nježan piling koji ujednačava ten.

Posebnost ovog proizvoda jest ekstrakt sitnocvjetne divizme (Verbascum thapsus). Biljka je to koju nazivaju bioluminiscencijskom zbog njezine sposobnosti da UV zrake pretvara u vidljivu svjetlost, što licu daje instantnu blistavost.

BioLumin-C Gel Moisturizer iznimno je lagana pa se jednostavno može uvesti u dnevnu rutinu. Izvrsno se kombinira sa serumima, ali i sa SPF proizvodima. Trenutni rezultati su posvijetljena i revitalizirana koža, a kombinacija s proizvodima iz iste linije – BioLumin-C serumom za posvjetljivanje kože i BioLumin-C serumom za područje oko očiju – jamstvo je dugotrajne hidratacije i zdravog sjaja.