Odredište zdrave kože

Savjeti za preventivnu zaštitu kože na putovanju

Variranje temperature tijekom putovanja može uzrokovati suhoću i iritiranost kože. Ne pakirajte svoju putnu torbu dok ne pogledate naš video u kojem vam savjetujemo kako prevenirati probleme s kožom na putovanju.

Preporuka proizvoda za njegu tijekom putovanja:


UltraCalming™ cleanser

Ovaj čistač u obliku gel / kreme sadrži ekstrakt iz zrna zobi i lavande. Smiruje iritacije i hidratizira kožu. Bonus: može se ukloniti s kože maramicom ili vlažnom krpicom.

Multi-Active Toner

Osvježite i umirite kožu ovim bezalkoholnim tonikom, sadrži Aloe veru i krastavac koji vraćaju izgubljenu vlagu i smiruju kožu. Za dodatnu hidrataciju poprskajte kožu nakon čišćenja i tijekom putovanja.

MultiVitamin Hand and Nail Treatment

Hidratizirajte, obnovite i spriječite prerano starenje kože ruku uzrokovano čestim pranjem ovom brzoupijajućom kremom koja je bogata antioksidansima. Bonus: masirajte ruke kako biste poboljšali cirkulaciju i spriječili oticanje ruku tijekom putovanja!

Renewal Lip Complex

Njegujuće sjajilo za usne bogato peptidima, hidratizira, omekšava i štiti usne od preranog starenja. Aplicirajte u tankom sloju nekoliko puta dnevno kako biste hidratizirali i zaštitili usne.