Udahnite koži novi život uz Phyto Nature Oxygen Cream

Udahnite koži novi život uz Phyto Nature Oxygen Cream

U srcu Zagreba, u prostoru najstarijeg zavoda za farmakognoziju na svijetu utemeljenog 1896., koji je danas u sklopu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta (Marulićev trg 20), predstavljen je Phyto Nature Oxygen Cream. Proizvod koji svojom formulom priziva minula vremena, ali i postavlja nove standarde kad je riječ o djelovanju i rezultatima u njezi kože.

 

     

 

Dermalogica tim, uza sva znanstvena postignuća i mogućnosti najsuvremenijih laboratorija u kojima kreiraju inovativne proizvode desetljećima, uvijek pomičući granice, odlučio je zastati i vratiti se korijenima. Prirodi! Snaga biljaka koja je fascinirala generacije prije nas bila je ne samo inspiracija za stvaranje nove Phyto Nature Oxygen Cream formule, nego i polazišna točka. I zato uistinu nije bilo boljeg mjesta u Zagrebu za predstavljanje ovog noviteta od laboratorija i biblioteke Zavoda. Prvi samostalni farmakognostički institut u svijetu, star više od 120 godina, iako još ranjen potresom od prije tri godine, živi je svjedok, stari mudrac, da se itekako imamo čime ponositi. I Dermalogica se novom kremom s razlogom ponosi jer je iskorištena snaga prirode upakirana u luksuzno izdanje staklene bočice.

Phyto Nature Oxygen Cream poziva na mudrost njege vlastite kože pomlađujući je četiri godine – esencija raritetnih i egzotičnih biljaka koje nevjerojatnom snagom svojih sastojaka klinički dokazano pomlađuje i vraća biološki sat unatrag. Kad je riječ o suvremenim anti-age proizvodima, teško je pronaći sličan koji isključivo koristi snagu prirode bez tehnoloških inovacija, a daje maksimalne rezultate.

Znanstveni tim Dermalogice kreirao je ovu fluidnu kremu baršunaste prozračne teksture vodeći se ključnim načelima u borbi protiv prijevremenog starenja. A na to svakako možemo utjecati!

Nobelova nagrada za fiziologiju i medicinu 2019. dodijeljena je grupi znanstvenika za otkriće mehanizma prilagodbe stanica na promjenjivu opskrbu kisikom (oksigenaciju). Bila je to okosnica za primjenu biljnih ekstrakata koji pokreću mehanizme oksigenacije kože ključne za optimalni metabolizam i vitalnost stanica. Stvorili su formulu koja se učinkovito bori protiv slobodnih radikala, jača strukturu i obranu kože, štiti kolagen i potiče stvaranje novog, smanjuje upale i osigurava bolji dotok kisika, jača barijeru i intenzivno hidratizira. A sve to snagom biljaka.

Biljke su riznica nevjerojatnih sastojaka, pogotovo one koje žive u ekstremnim uvjetima koji ih tjeraju na opstanak. Otkrivanje takvih izvora i njihova primjena u kozmetičkim pripravcima vjetar je u leđa kreativnim brendovima.

Ekstrakt sjemenki kaline (Ligustrum lucidum) koja raste na velikim nadmorskim visinama u kombinaciji s glikogenom i ekstraktom ručno ubranog cvijeta dragoljuba (Tropaeolum majus) opskrbit će kožu kisikom, hidratizirati je i zagladiti. Ekstrakt korijena kozlinca (Astragalus membranaceus) zagladit će i učvrstiti, a u tome će mu pomoći ekstrakt korijena lufe (Luffa cylindrica) i skvalan koji će smanjiti vidljivost finih linija i bora. Ulje sjemenki japanske kamelije (Camellia japonica) bogato antioksidansima umiruje kožu i jača njezinu otpornost, dok ekstrakt akmele (Acmella oleracea) osigurava trenutni lifting i ima učinak botoksa.

Phyto Nature Oxygen Cream možete uvesti u svoju dnevnu i večernju njegu, a za najbolje rezultate nanesite je na očišćeno i tonirano lice nakon dvofaznog Phyto Nature Firming Seruma koji kombinira visokoaktivne biljne sastojke i biomimetičku tehnologiju za ponovno probuđenu prirodu mlade kože