Skin Aging – nije sve u genima

Vaš ekspozom ubrzava zrenje kože.

Najnovija epigenetska istraživanja sugeriraju da 50 % vidljivih znakova starenja uzrokuje ekspozom – spoj okruženja i životnih navika koji kumulativno djeluju na naš organizam. Faktori koji sačinjavaju ekspozom su naše ponašanje, klima, UV zračenje, zagađenje, san, prehrana, stres… sve što nije genetska predispozicija.

Znanstvenici su ustvrdili da je kronično nezdrav ekspozom uzrok prijevremene pojave bora, gubitka elastičnosti kože i neujednačene puti. Pušenje može povećati našu biološku dob za dvije godine, izlaganje suncu bez zaštite za šest i pol godina, nekvalitetan san za dvije i pol, a nezdrava prehrana za dvije godine.

NOVI Phyto-Nature Firming Serum klinički dokazano vraća sat unatrag za pet godina*

*Usporavanjem prijevremenog starenja i smanjenjem bora. Osmotjedna klinička studija provedena je na 32 ispitanika u uglednoj Contract Research Organisation. Kod 50% ispitanika koža je izgledala mlađe i do pet godina.

 

 

Prije                        

 


Poslije 
 

 

Umjesto obećanja nemogućeg – vječne mladosti u bočici, Phyto-Nature Firming Serum vraća ono što je ekspozom oduzeo. Kliničke studije potvrdile su njegove dobrobiti:

  • Mlađi izgled kože do 5 godina *
  • Sitne bore trenutno nestaju
  • Dvostruko blistavija koža nakon 1 nanošenja
  • Vidljivost bora smanjena u samo 4 tjedna

 

Koristi prirodne potencijale kože

Phyto-Nature Firming Serum budi i čuva mladenački potencijal kože. Ovaj revolucionarni dvofazni serum sadrži njegujući sastojak iznimne učinkovitosti: biomimetičke peptide koji vidljive znakove starenja brišu trenutačno, poput filera, učvršćuju kožu i štite je od ekspozoma. Njihova dodatna snaga je safirna ovojnica koja im povećava bioraspoloživost u koži – čineći ih još učinkovitijima u obrani od štetnih vanjskih utjecaja.

 

Botanička riznica najmoćnijih aktioksidansa na svijetu

Druga, lifting-komponenta Phyto-Nature Firming Seruma spaja najnovija tehnološka dostignuća i drevna znanja o blagodatima bilja.

Camu Camu, vitaminska zvijezda iz prašuma Amazone za blistavost tena. Tepaju mu i “bobica mladosti” jer ovo supervoće sadrži 60 puta više vitamina C od naranče, a domorodačka ga plemena koriste od davnina radi očuvanja zdravlja i dugovječnosti.

Ekstrakt marokanskog cistusa (bušin), derivat zadivljujuće otporne biljke koja ima sposobnost klijanja čak i nakon što je spale. Izniman antioksidans i bogat izvor flavonoida neutralizira i znatno smanjuje broj slobodnih radikala.

Kofeinska kiselina iz zrna zelene kave fitoaktivna je tvar koja održava mikrobiom u ravnoteži, revitalizira kožu te ublažava pojavu finih linija i bora.

Kompleks akmele i kineskog astragalusa za instantni lifting i dugotrajno poboljšanje structure kože.

 

 Za zdrav ekspozom i prekrasnu kožu

Stručnjaci za zdravlje kože iz Dermalogice i International Dermal Institutea vjeruju da su za zdravu kožu važni zdrav stil života i okoliš pa Phyto-Nature Firming serum s ponosom nosi oznake cruelty free, veganski, bez glutena, bez umjetnih mirisa i boja.

 

Inovacija i kroz samu bočicu

Briga o djelovanju sastojaka dovela je do kreiranja bočice s dvije komore i pumpice koje osiguravaju da se uljna i vodena komponenta ravnomjerno doziraju i miješaju neposredno prije nanošenja. Koliko god proizvod bio bogat aktivnim sastojcima, i bez obzira na to koliko su pojedinačno učinkoviti, mora se paziti da se njihova snaga u međudjelovanju ne izgubi.