Prisma Protect SPF30 – svjetlost pretočena u blistavost

Danju su sve funkcije kože usmjerene na obranu od štetnih utjecaja: UV zračenja, slobodnih radikala, polutanata. Dermalogicin novitet Prisma Protect SPF 30 nije samo još jedna krema s UV zaštitom koja neutralizira štetne učinke sunca, ona sunce okreće u svoju korist.
Kako to čini? Pametnom dron-tehnologijom, koja energiju svjetla pretvara u staničnu energiju, potiče aktivnost fibroblasta, ‘boosta’ kolagen te stvara na koži prirodni glow efekt. Istovremeno, najsuvremenijom antioksidativnom zaštitom pomaže u obrani od slobodnih radikala i polutanata – prema istraživanju koje je provela tvrtka Unilever, ova dnevna krema zaustavlja čak 85% okolišnih toksina.

Njezin treći, ali ne i posljednji adut je patentirani hidratacijski kompleks koji kontinuirano napaja kožu vlagom te čini ten besprijekorno glatkim, dok dugoročno jača hidrolipidnu barijeru.

Ovom formulom Dermalogica nastavlja trend anti-pollution kozmetike koji je promovirala svojim popularnim pilingom iz Age-smart linije Daily superfoliant.

Prisma Protect SPF30 balansira pametne sastojake za povećanje vlažnosti i sjaja te tradicionalne koji se bore protiv antioksidansa i UV zračenja. Njezino djelovanje prilagođeno je dnevnom bioritmu kože, kad su sve njezine funkcije usmjerene na obranu od štetnih vanjskih utjecaja:

Inteligentna dron tehnologija pretvara vidljivu svjetlost u staničnu energiju. Pametni dronovi su prijenosnici koji fotoosjetljivi sastojak (ekstrakt alge klorele) dovode do željenih stanica – fibroblasta. Time se povećava proizvodnja kolagena, što u konačnici rezultira povećanjem gustoće kože i vraća joj zdrav, svjež izgled.

Biomimetički kompleks za cjelodnevnu hidrataciju Jedinstveni kompleks s biljnim saharidom koji oponaša prirodni sustav vlaženja kože. Rezultat je dugotrajna hidratacija i vidno zaglađena koža.

Japanski matcha čaj (Camellia sinensis) iznimno snažan antioksidans. Sadrži 100 puta više polifenola od tradicionalnog zelenog čaja – uspješno se bori protiv slobodnih radikala koji nastaju izlaganjem okolišnim toksinima.

Biofermentirana kadulja posvjetljuje, zaglađuje, ujednačava ten. Aktivni  sastojak koji nastaje prirodnom fermentacijom kadulje smanjuje upalne procese koji mogu dovesti do pigmentacije.

Kemijska zaštita – formula sadrži četiri najkvalitetnija kemijska filtra koji pružaju zaštitu širokog spektra.

Svojim novitetom Dermalogica je napravila revoluciju u dnevnim kremama spojivši u jednom proizvodu tri namjene: zaštitu, vlagu i prirodnu blistavost. Idealna je za prevenciju oštećenja koja nastaju djelovanjem vanjskih faktora i pogodna za sva stanja kože. Ova dnevna hidratantna krema dovoljno je lagana da bude podloga makeupu i dovoljno blistava da koži pruži sjaj u dane bez šminke.