NOVO! Posvjetljujući piling za kožu s aknama

Clear Start FlashFoliant

Pripadnici generacije Z žive ubrzano pa stoga traže i proizvode koji će im maksimalno pojednostaviti i olakšati dnevnu rutinu njege. Naravno da žele blistavu kožu bez akni i prekomjernog sjaja, no nemaju strpljenja provoditi sate pred zrcalom kako bi doveli u red svoj problematičan ten. Trebaju multitasking proizvode s kojima će koža u trenu “prodisati” i zabljesnuti.

Savršena formula za nesavršen ten

Baš je takav Dermalogicin FlashFoliant – novi piling iz Clear Start linije koja je posebno kreirana za problematičnu mladenačku kožu. Ovaj kemijski piling sadrži AHA i BHA kiseline koje uklanjaju odumrle stanice, odčepljuju pore i na kožu djeluju umirujuće. Formuliran bez umjetnih mirisa i boja, objedinjuje najbolje od znanosti i prirode kako bi se s aknama izborio na što nježniji način. Pumpica u poklopcu boce daje mu jedinstven pjenasti oblik.

I šlag na kraju – FlashFoliant samo nanesete na lice i mirni ste, ne morate ga ispirati. Dovoljno jednostavno za Z-genovce!

Pročišćava i posvjetljuje

  • Pjenasti piling za čist i blistav ten, bez prištića i akni.
  • Salicilna kiselina (0,5%), beta-hidroksilna kiselina (BHA) ekstrahirana iz kore vrbe, ublažava akne i suzbija njihovu pojavu.
  • Ekstrakt kore tangerine oživljava sivkasti, prištićima i aknama osut ten, dok ekstrakt grožđa, bogat izvor alfa-hidroksilnih kiselina (AHA), uklanja mrtve stanice i daje prirodni glow efekt.
  • Veganski proizvod bez glutena, stvoren bez bez okrutnosti prema životinjama.

 

Kako se koristi? Preokrenite bočicu i istisnite pjenu. Jednom dnevno nanesite na očišćeno lice i vrat. Ostavite da se upije, nemojte ispirati.