NOVO! Invisible Physical Defense SPF30

Nova Dermalogicina krema s mineralnim filtrima dvostruki je ljetni adut: zaustavlja štetne UV zrake i njeguje poput luksuznog fluida 

Konačno! U laboratorijima Dermalogice smislili su nešto što osviještene žene već dugo priželjkuju – dnevnu kremu sa zdravom i hipoalergenom UV zaštitom koja se razmazuje i upija poput najluksuznijeg fluida. Ako nam je zdravlje kože prioritet, skloniji smo kremama s tzv. mineralnim filtrima. Oni, za razliku od kemijskih sastojaka za zaštitu od sunca, ne izazivaju alergije jer ostaju na površini kože te stvaraju fizičku prepreku koja odbija sunčeve zrake. Međutim, ova zdravija opcija značila je i da ćemo gradom šetati s ružnim bijelim mrljama jer se mineralna zaštita, zbog veličine čestica, ne može upiti.

No više ne moramo birati između estetike i zdravlja jer je Dermalogica otkrila tehnologiju kojom minerali na koži postaju – nevidljivi. Zahvaljujući inovativnoj formuli, mikronizirane čestice cinkova oksida pravilno se raspoređuju u tankom sloju štiteći stanice od UV zračenja, bez neželjenog bijelog traga kakav ostavljaju klasične kreme.

INVISIBLE PHYSICAL DEFENSE SPF30 primjerena je i za najosjetljiviju kožu, a štiti i od UVA i UVB zračenja, ali i plavog svjetla zaslona koje je također štetno za kožu.

Krema s inovativnim pripravkom cinkova oksida, jednog od najučinkovitijih minerala u obrani od sunca, obogaćena je bioaktivnim kompleksom ljekovitih gljiva koji smanjuje crvenilo i suhoću te antioksidansima iz zelenog čaja koji sprečavaju oštećenja u dubljim slojevima.

Sunčeva svjetlost, pokazuju istraživanja, više od svih izvanjskih čimbenika pridonosi starenju kože. Stoga mineralnom zaštitom iz Dermalogice podignimo nježan, no učinkovit štit dok uživamo u onome što sunce daje – radost, toplinu i sam život.