NOVO! Hydro Masque Exfoliant

Zaglađena i obnovljena koža u jednom potezu
Dvama problematičnim stanjima kože, sivilu i dehidriranosti, odlučan udarac zadaje Dermalogicin novitet Hydro Masque Exfoliant – bogata hidratantna maska s bambusovim zrncima.
Kad izgleda umorno, priušti joj piling. Kad je bez vlage i zateže, nahrani je i napoji hidratantnim sastojcima. Kako bi pomirila ove dvije temeljne potrebe kože (koje se često preklapaju), Dermalogica je lansirala Hydro Masque Exfoliant: bogatu multiaktivnu formulu za eksfolijaciju i dugotrajnu hidrataciju. Inovativna kombinacija pilinga i maske ostavlja kožu satenski glatkom i blistavo sjajnom te je lišava neugodnog osjećaja zatezanja – a sve to nakon samo 5 minuta stajanja na licu. Dermalogicin novitet uvelike skraćuje rutinu njege, a bambusovim sferama, koje se umasiravanjem stapaju s kožom, pruža jedinstveno taktilno iskustvo.
Što je Hydro Masque Exfoliant?
Petominutna hidratantna maska s učinkom pilinga. Mineralima bogate bambusove sfere, koje se aktiviraju dodirom, nježno eksfoliraju kožu i pripremaju je za optimalno upijanje hidratantnih sastojaka. Bijela drhtalica – gljiva koja može apsorbirati čak 450 puta više vlage od vlastite mase – osigurava hidratacijski boost i antioksidativnu zaštitu. Obiluje i vitaminom D koji pospješuje upijanje aktivnih sastojaka i usporava starenje. Esteri iz jojobe i aminokiseline iz šećerne trske stvaraju zaštitni film na koži i sprječavaju transepidermalni gubitak vlage. Ekstrakt krastavca umiruje i zaglađuje. Ova sinergija omogućuje da se aktivni sastojci u potpunosti apsorbiraju i daju svoj maksimum.
Kako se koristi?
U obilatom sloju nanesite na očišćeno lice i vrat pazeći da ne dospije u oči. Masirajte kružnim pokretima dok se kuglice ne stope s kožom. Ostavite 5 minuta. Isperite pa nanesite propisanu njegu.
Dobrobiti:
– Eksfolira bambusoviom zrncima
– Hidratizira bijelom drhtalicom