NOVO! BioLumin-C Eye Serum

Neka oči kažu sve ili što vaše oči govore

Obrišite preuranjene znakove starenja oko očiju. Neka ogledalo vaše duše sjaji bez mrlje i traga koje ostavlja vrijeme. S inovativnim Dermalogica BioLumin-C serumom za područje oko očiju pomladite izgled kože za cijelo desetljeće. I namignite godinama koje dolaze

Nema ni jedne ljudske emocije u kojoj ne sudjeluju oči. Ljuti ste? Oči će se lagano stisnuti. Tužni? Oblit će ih suze zbog kojih ćete pojačano treptati. Zaigrani? Veselo ćete namignuti. Sretni? I kutovi očiju će razvući u „osmjeh“. Oči se pomaknu i do 100.000 puta dnevno; mišići oko njih među najaktivnijima su u cijelome tijelu. No, ujedno je koža koja ih okružuje najosjetljivija – tanka (čak 10 puta tanja od ostatka kože lica) i sklona boranju. Svakom od ovih neprocjenjivih pokreta koji govore tisuću riječi, koža se mora prilagoditi – rastegnuti, stisnuti, zgužvati, preklopiti…  I upravo se tu pokazuju prvi znakovi starenja. Istraživanja pokazuju da prerano starenje kože oko očiju može u očima promatrača postarati osobu i za 20 godina.

Nema ništa loše u borama smijalicama, no zdrava, sjajna i čvrsta koža oko očiju omogućit će očima da dođu do izražaja i pričaju svoju jedinstvenu priču. U tome će im pomoći nova formula iz Dermalogice, BioLumin-C serum za područje oko očiju koji odlično nadopunjuje jednu od najnagrađivanijih inovativnih formula – istoimeni serum za kožu lica.

BioLumin-C za područje oko očiju bazira se na dva moćna i vrlo stabilna oblika vitamina C koji učvršćuju i zaglađuju kožu i vraćaju joj sjaj, no formula je dovoljno nježna da štiti, njeguje i obnavlja najosjetljivije područje lica. Kombinacija sastojaka pomaže ovom laganom serumu da prodre duboko u kožu i ondje uspješno zaustavi proces starenja, a ekstrakt bijele drhtalice (Tremella fuciformis), gljive koja predstavlja novi hit u industriji ljepote, hidrira i oživljava kožu. Serum je pun antioksidacijskih prirodnih tvari poput ekstrakta algi, chia sjemenki i lišća arjune, biljke poznate po ljekovitosti u ajurvedskoj medicini, koji pojačavaju anti-age djelovanje vitamina C. Klinička studija pokazuje da ovaj serum povećava sjaj kože već nakon jedne primjene, a vidljivo učvršćuje kožu oko očiju već za osam tjedana.

S nekoliko moćnih kapljica obrišite sivilo, mrlje i utisnute tragove s ogledala svoje duše. Dopustite neka hrabro progovori i neometano ispriča svoju životnu priču – onu koju nije dotaknulo vrijeme.