Na koji način putovanje šteti koži?

Niska vlažnost, reciklirani zrak, kemikalije u izobilju i promjenjive temperature. Nalazite se prikovani i skvrčeni na sjedalu? Razmislite o tome kako putovanje avionom utječe na kožu: neprirodan tlak zraka izvlači vlagu iz kože, ona postaje dehidrirana a usnice ispucale. Nedostatak prostora za kretanje također znači zadržavanje tekućine u gležnjevima, krutost zglobova i natečene oči i ruke.

Njega kože tijekom leta putovanje može učiniti mnogo ugodnijim. Što Dermalogica zvijezde uvijek imaju u svojoj ručnoj prtljazi? Praktična putna pakiranja omiljenih proizvoda za njegu kože!

UltraCalming Cleanser: kupaonica i voda nisu potrebni; možete ostati na svom sjedalu i očistiti kožu ovim čistačem u obliku gel kreme koji zahtijeva samo maramicu za uklanjanje (i malo mjesta za laktove).

Dermalogica Toner: Izaberite malo pakiranje svog omiljenog Dermalogica tonika i spremite ga u torbicu ili aktovku. Poprskajte ga po koži svako malo tijekom leta, pružite si užitak oaze koja hidratizira, osvježava i oživljava. (Pazite na susjede…)

Skin hydrating booster: proizvod koji sadrži hijaluronsku kiselinu zaglađuje fine linije i utažava žeđ na isušenim mjestima. Nanesite oko očiju kako biste se osvježili prije slijetanja.

Dermalogica krema: Vaša propisana krema podariti će koži osjećaj udobnosti, ali Barrier Repair će stvarno pomoći pri zaštiti od stresora u avionskom okruženju.

Climate control lip treatment: terapeutski balzam koji je stvoren za zaštitu od velikih temperaturnih razlika koje putnici doživljavaju: premažite preko nosnica, usana, jagodica, kožice noktiju – bilo kojeg mjesta gdje je koža tanja ili više sklona dehidraciji.

Multivitamin hand and nail treatment: rukavice u tubi! Nanosite prije, tijekom i nakon leta za zaglađene, hidratizirane ruke. Izvrsni sastojci su provtamin B5 i antioksidativni vitamini C i E.

Ne zaboravite ponijeti malo vode za put. Spremite alkohol za godišnji odmor, umjesto toga odlučite se za vodu tijekom ljeta.