Dermalogica profesionalni tretman kože

 

Dermalogicini profesionalni terapeuti za njegu kože obučeni su u Međunarodnom dermalnom institutu ( IDI – International Dermal Institute ) i najeduciraniji su u kozmetičkoj industriji. Usmjereni su na zdravlje kože i realne rezultate.

Puno klijenata govori o tretmanima lica, a mi u Dermalogici govorimo o tretmanima njege kože i razlika je jasna. Tretman lica je nešto u čemu uživamo i čime se želimo razmaziti. Tretman njege kože podrazumijeva tretiranje specifičnih problema klijentove kože, te je osmišljen posebno za njih od strane stručnog kozmetičara, a rezultati su neusporedivi.

Započinjemo jedinstvenim Face Mapping-om pomoću kojeg analiziramo kožu te osmišljavamo tretman koji je drugačiji svaki put, jer i vaša je koža drugačija svaki put kada posjetite svog terapeuta. Trebali biste napraviti Dermalogica tretman njege svakih 4-6 tjedana ili kako ja često volim reći, kada se zatvori krug od nastanka novih stanica pa sve do njihovog odumiranja.

Rezultati koje ćete vidjeti nakon Dermalogica tretmana kože, nisu poput ostalih. Dermalogica tretman sastoji se od dvostrukog čišćenja, eksfolijacije mrtvih stanica, po potrebi mehaničkog istiskivanja, individualno ​​prilagođene tehnike masaže i maske. Uz proizvode koji su nenadmašni, primijetit ćete kako je koža blistavija, hidratiziriranija. Iskreno, biti će u najboljem stanju do sada.