Dermalogica & Farmacia u akciji!

Za kupnju Dermalogica proizvoda na Farmacia webshopu poklanjamo trial size pakiranja Dermalogica bestsellera – Neck Fit Contour Serum ili BioLumin C Eye Serum

Jedanaest intimnih, crno bijelih fotografija hrvatskih glumica bile su postava prve virtualne izložbe ”Faces, Places, Spaces” koju je prije točno godinu dana putem Zoom servisa predstavio fotograf John Pavlish. Fotografije su snimljene neposredno nakon velikog zagrebačkog potresa i u doba najveće bojazni zbog nepoznatog virusa, kad su svi bili ‘zatočeni’ unutar svoja četiri zida.

U vremenu kad ništa nije bilo ‘normalno’, Pavlish je pronašao način kako nenametljivo doprijeti do svakodnevnih intimnih trenutaka glumica. Putem videopoziva. U vremenu kad ništa nije bilo ‘normalno’, Pavlish je pronašao i način kako predstaviti izložbu publici. Virtualno.

Godinu dana kasnije okolnosti su se promijenile. Nabolje. Dokaz tomu je i postavljanje spomenute izložbe uživo, u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar, na samu obljetnicu virtualnog predstavljanja 15. travnja 2021. godine.

Dermalogica & Farmacia prepoznali su i podržali projekt ”Faces, Places, Spaces”, a podržavaju ga i kroz akciju na Farmacia – Dermalogica bestselleri na poklon! u kojoj će se svi kupci Dermalogica proizvoda u određenoj vrijednosti na Farmacia webshopu dobiti trial size pakiranja Dermalogica bestsellera.

Za kupnju Dermalogica proizvoda iznad 800 kn na poklon stiže BioLumin C Eye Serum (trial size, 6 ml)

Za kupnju proizvoda iznad 500 kuna na poklon stiže Neck Fit Contour Serum (trial size, 10 ml) – učvršćujući serum koji djeluje na delikatno područje vrata i dekoltea, a o kojem više možete saznati OVDJE!

Za kupnju proizvoda iznad 800 kuna na poklon stiže BioLumin C Eye Serum (trial size, 6 ml) – moćni serum koji učvršćuje i zaglađuje, te vraća sjaj području oko očiju, a o kojem više možete saznati OVDJE!

Akcija traje od 16. do 18. travnja 2021. godine ISKLJUČIVO na Farmacia webshopu.

Pozivamo vas u kupovinu omiljenih Dermalogica proizvoda, baš kao što vas pozivamo i na izložbu ”Faces, Places, Spaces” koja će se održati u Galeriji Kranjčar od 16.4 do 21.4.2021.  Detalje izložbe pogledajte na priredba.studio .