Dermalogica Active Resurface 35 tretman

Najinovativniji tretman s iznimnim rezultatima kojeg su osmislili eksperti za zdravlje kože.

Danas, više nego ikad prije, želja za mlađim i boljim izgledom postaje imperativ većine klijenata. Moderan stil života ih prisiljava da moraju više uložiti u profesionalne tretmane kako bi postigli željene rezultate.

Stoga upoznajte Active Resurface 35, unaprijeđene 45-minutne tretmane u kojima se koriste kokteli najsuvremenijih i najinovativnijih kozmoceutskih sastojaka (mliječna i salicilna kiselina, retinol, hijaluronska kiselina, peptidi, vitamin C i E…)

„Bezbroj agresivnih tvari iz okoliša poput štetnih kemikalija u zraku i vodi te UV zračenja pojačava potrebu za profesionalnim tretmanima i redovnom kućnom njegom kako bismo kožu održali zdravom.“ – Dr. Diana Howard, potpredsjenica odjela za istraživanje i razvoj Dermalogice

Kao prvi izbor terapeuta za njegu kože diljem svijeta, Dermalogica je bez premca i uživa status lidera u industriji njege kože ne samo zbog inovativnih formula nego i kreativnih rješenja u sobi za tretmane.

Kako djeluje?

Stručnjaci za njegu kože prepoznaju eksfolijaciju kao jedan od najučinkovitijih tretmana za rješavanje ozbiljnijih problema s kožom.

S godinama se proces deskvamacije (prirodnog ljuštenja odumrlih stanica) usporava što rezultira nakupljanjem slojeva odumrlih, rožnatih stanica na površini kože i slabijim obnavljanjem stanica.

Active Resurface 35 je profesionalni tretman u potpunosti prilagođen potrebama kože koji je intenzivno obnavlja potičući stanični „turnover“ i rješava probleme poput:

• Preuranjenog starenja / oštećenja od sunca / finih linija

• Pigmentacije / neujednačenog tena

• Dehidracije

• Izbijanja

• Suhoće / ljuštenja

Najjača formulacija unutar Active Resurface 35 tretmana je Exfoliant Accelerator 35. Ovaj AHA – BHA koncentrat sadrži visoku koncentraciju aktivnih – zaglađujućih sastojaka poput mliječne i salicilne kiseline koje zajedno s kompleksom proteolitičkih enzima i peptida potiču ljuštenje odmurlih stanica i čine kožu nevjerojatno zaglađenom. U kombinaciji s profeisonalnim opcijama eksfolijacije rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Tretman

Temeljni pristup Dermalogice u profesionalnim tretmanima je da se tretmani moraju prilagoditi individualnim potrebama klijentove kože. U skladu s tim Active Resurface 35 može se svojom jačinom prilagoditi svim stanjima i tipovima kože. Uspješnost procjene stanja kože i pravilnog odabira tretmana leži u Face mappingu, jedinstvenoj metodi analize lica i detaljnoj konzultaciji.

Jedinstvena dobrobit Active Resurface 35 tretmana je izostanak upale, oštećenja tkiva i ljuštenja koji su generalno posljedica jačih tretmana za obnavljanje kože. Prednost Active Resurface 35 tretmana je da razmak između tretmana može biti tjedan dana i preporuča se serija od 6 tretmana.

Postoje tri različite opcije potpuno personalizirane eksfolijacije: Power Active, zatim snažnija Intensive Active opcija i na kraju najsnažnija Ultimate Active opcija koja znači najsnažniji profesionalni piling. U svakoj opciji terapeut će kombinirati propisani tretman koristeći Exfoliant Accelerator 35 s drugim Demalogica pilingom kako bi se postigao sinergijski učinak.

Rezultati leže u sinergiji kozmoceutskih sastojaka

„Dermalogica se ne oslanja na 1 ‘aktivni’ sastojak nego na više njih koji u sinergiji daju maksimalne rezultate koristeći kozmoceutsku mješavinu biljnih sastojaka, AHA i BHA hidroksilne kiseline pri čemu je zdravlje kože prioritet“ – kaže Sally Penford, Education Manager UK.

Rezervirajte svoj termin već sada, kliknite ovdje