BioSurface Peel™ tretmani

Dermalogica-Bio-Surface-Peel

Predstavljamo novu generaciju pilinga za kožu!

Većina današnjih kemijskih pilinga sadrži izuzetno agresivne sastojke – toliko jake da mogu oštetiti dermis i izazvati štetne nuspojave.

No, Expert Strength BioSurface Peel™ kemijski piling je drugačiji! Proizvodi su plod dugogodišnjeg istraživanja znanstvenog tima stručnjaka za zdravlje kože iz Dermalogice i Međunarodnog Dermalnog Instituta (IDI). Snažno tretira fine linije, hiperpigmentaciju i akne te zdravlje kože dovodi na novu razinu.

 • bez ožiljaka, bez dugog vremena oporavka
 • kemijski piling koji djeluje za dobrobit kože, a ne protiv nje

BioSurface Peel™ se nanosi u slojevima BioSurface Peel™ metodom. Aktivni sastojci djeluju sinergijski, smanjuju površinsku hrapavost kože i fine linije, tretiraju akne i pojavu pigmentacije u epidermisu i dermisu.

Naš jedinstveni višefazni sustav:

 • priprema – prep solution
 • Priprema kožu za uklanjanje epidermalnih stanica
 • Uklanja lipide koji blokiraju penetraciju aktivnih sastojaka
 • piling – enzyme active (-) i acid active (+)
 • Razgrađuje protein keratin
 • Ubrzava diobu stanica i obnovu kože
 • Stimulira proizvodnju kolagena i glikozaminoglikana (GAG) unutar dermisa
 • Povećava količinu prirodnih ceramida
 • neutralizacija – de.celerator
 • Umiruje upaljenu kožu
 • Vraća prirodni pH kože

Koji su uvjeti za rad s BioSurface™ Peelom?

BioSurface Peel™ je kemijski piling, profesionalne jačine, s niskim pH kojeg smije primijenjivati samo iskusan i profesionalan terapeut koji je prethodno završio potrebne edukacije. Ovdje je popis Dermalogica edukacija koje je potrebno proći kako biste zadovoljili tražene kriterije za rad s ovim pilingom.

Potrebna predavanja

DermLive Dan 1 i 2

Ovo je predavanje na kojem ćete osobno doživjeti Dermalogica proizvode. Budite spremni dodirivati ih, mirisati i osjetiti na vlastitoj koži. Postanite dio Dermalogica tima! Teorija i praktična radionica uključuju i Face Mapping® analizu kože, Skin Bar® te znanje o sastojcima i proizvodima koje je potrebno da se izgradite u profesionalce koji ulijevaju povjerenje današnjim, osviještenim klijentima.

Dermalogica Face Mapping® analiza kože

Naučite analizirati kožu na posve novi način na ovom interaktivnom predavanju. Uloženo vrijeme potrebno za stjecanje praktičnog iskustva u Face Mapping analizi kože iznimno će poboljšati vaše poslovanje kroz maloprodaju i tretmane!

Dermalogica eksfolijacija

Daje uvid u najnoviji Dermalogica sustav eksfolijacije i stupanj bioaktivnosti pilinga, demistificira profesionalnu eksfolijaciju i otkriva suvremene načine njezina izvođenja.

Potrebna predavanja koja su uvjet za rad s BioSurface Peel sustavom

BioSurface Peel™ radionica

BioSurface Peel™ je revolucionaran, biološki aktivan piling dizajniran za smanjenje hrapavosti kože, tretiranje akni, smanjivanje finih linija i posvijetljivanje pigmentacija. Na ovoj cjelodnevnoj, interaktivnoj radionici ćete naučiti umjetnost “pilinga”, počevši s osvrtom na znanost koja stoji iza ključnih sastojaka. Također ćete naučiti kako sigurno i učinkovito postići željene rezultate i kroz praktično iskustvo.

Kako mogu postati dio Dermalogica tima?

BioSurface Peel™ mogu primjenjivati samo ovlašetni Dermalogica partneri. Ako ste Dermalogica partner, a nemate položene sve potrebne programe, obratite se Dermalogica edukatoru. Ako niste Dermalogica partner, a htjeli biste postati nazovite nas ovdje