BioSurface peel tretman

Kemijski piling kojim se zaglađuje koža, saniraju akne, ublažavaju bore te korigiraju dermalne i epidermalne pigmentacije. Daje nenadmašne rezultate bez neželjenih posljedica.

OPIS: BioSurface Peel je bioaktivani dvofazni piling i naše najjače sredstvo s izvrsnim terapijskim učinkom: daje vidljive rezultate bez iritacija svojstvenih agresivnim kemijskim pilinzima pa je omiljen i klijentima i terapeutima. Iako je sam postupak jednostavniji nego kod ostalih Dermalogica tretmana (nema eksperimentiranja sa sastojcima, masaže, maske) rad s preparatima zahtijeva veliki oprez i stručnost.

REZULTATI I PREPORUKE: Puni efekt postiže se serijom od 3 do 6 tretmana, a da bi se izbjegao rizik od pigmentacije i fotoosjetljivosti, tretmane je najbolje raditi ujesen, zimu i u rano proljeće.

UČESTALOST: starenje i pigmentacija svakih 7 – 14 dana; osjetljiva koža svakih 4 tjedna; akne svakih 1 – 2 tjedna; normalna koža svakih 4 tjedna.

Dermalogica koncepti očuvanja zdravlja kože su sam svjetski vrh u profesionalnim kozmetičkim tretmanima. Stručna dijagnostika stanja kože u sinergiji s pravilnim korištenjem izuzetnih Dermalogica kozmetičkih formulacija daje neprocjenjive rezultate čineći tisuće i tisuće žena dnevno zadovoljnima samim sobom.