Age Smart tretman

Najsnažniji i najučinkovitiji Dermalogica tretman namijenjen je onima koji se bore sa znakovima preranog starenja kože te oštećenjima od UV zračenja

OPIS: Znakovi starenja na vašem licu sve su očitiji? Age Smart tretman pomoći će mu da zablista i dobije bitku protiv vremena. Ovo je pravi reboost za vašu kožu: učvršćuje ju, zaglađuje, hrani i obnavlja te ujedno kontrolira biokemijske okidače usporavajući njezino starenje. Snažni vitamini i hidroksilne kiseline kožu dubinski eksfoliraju i obnavljaju, dok se energizirajućim masažnim tehnikama mišići lica oslobađaju napetosti i stresa. Ova dubinska terapija blagotvorna je za sva stanja kože – prerano ostarjelu, zrelu ili onu kojoj je potrebna injekcija svježine.

REZULTATI I PREPORUKE: Poboljšanja u teksturi kože i glow efekt vide se već nakon jednog tretmana, a za održavanje mladolikog izgleda Dermalogica terapeut preporučit će vam odgovarajuće proizvode iz AGE Smart linije za kućnu njegu i uputiti vas kako ih koristiti za maksimalnu učinkovitost.

UČESTALOST TRETMANA: Jednom mjesečno.

Dermalogica koncepti očuvanja zdravlja kože su sam svjetski vrh u profesionalnim kozmetičkim tretmanima. Stručna dijagnostika stanja kože u sinergiji s pravilnim korištenjem izuzetnih Dermalogica kozmetičkih formulacija daje neprocjenjive rezultate čineći tisuće i tisuće žena dnevno zadovoljnima samim sobom.